BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 17 May 2011

YeY........!! dpt adiah Hari Ibu .........



~ aLLhamDuLiLLah ~


dh kembali bkerja..nk perah susu pakai tgn amatlah memenatkan...hihi jd saya wish adiah kt incik zabid set breast pump ni hohoho...


alhamdulillah...susu badan saya makin banyak brbanding waktu mula2 dulu..(walaupon xsebyk org lain) (~_^)


p/s-mengepam susu jd lebih mudah & syiok.....!!

7 TQ sbb MenGoMeN:

misz sheyla said...

tak sakit ke pakai ni...ehhh tak tau =,='' x kawen ga..tapi tgok benda ni cam ase ngeri lak

mas saari said...

salam kenal...terus follow dari blog adik ipar awk si ujang tu!

mynameismy said...

hai kakak ipar ujang...;)

Ibu Zuyyin said...

misz sheyla - hehe...tgk cam ngeri ek..kalo dh biasa xsakit dik..

Ibu Zuyyin said...

mas saari - salam prkenalan jugak.. =)

Ibu Zuyyin said...

mynameismy - hai..!! slm prkenalan.. =)

YAYA AZURA said...

salam kenal and follow sini..

yaya pun guna spectra 3 .. tapi sekarang dah wean off ..hihi..

selamat mengepam kat tempat kerja ye.. yaya masa simpan kat fridge kat ofis nie staff lelaki selalu buat main..tanya dadih ke ? hihi..